TAXA

Taxa de membru al SRCGO se plateşte anual în contul Societăţii şi este de 100 RON

Formular membru SRCGO

Membru SRCGO
Plata taxei se face în contul RO03BTRLRONCRT0280779101, deschis la Banca Transilvania, beneficiar SOCIETATEA ROMANA DE CHIRURGIE SI GINECOLOGIE ONCOLOGICA, Cod fiscal 18886903, menţionând serviciile plătite şi specificând numele întreg al titularului.

Dovada efectuarii platii trebuie transmisa prin email la alexandra.filip@ella.ro sau fax la numarul 021 315 65 37, in decurs de 5 zile de la data completarii formularului de participare. In caz contrar inscrierea va fi anulata!

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Consimțământ cu privire la datele mele personale pe care le colectează și le deține ELLA TRAVELAND SRL
Societatea ELLA TRAVELAND S.R.L. persoană juridica romana, cu sediul social în Bucuresti, str. Constantin Noica, nr. 134, ap. 1, sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/4479/2005, CUI RO17330445, tel. 021 315 65 11, adresa de e-mail office@ella.ro, reprezentata prin dna. Mihaela Dragomir, societate înregistrată ca operator de date personale sub numărul 6653, denumita in continuare Operatorul, prelucreaza date cu caracter personal in temeiul legii nr. 677/2001 entru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum si a Regulamentului UE nr. 679/2016.

Prin salvarea optiunilor de mai jos, declar că sunt informat de către ELLA TRAVELAND SRL despre drepturile mele și despre faptul că datele mele personale vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile regulamentului UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 (GDPR).

Îmi exprim consimțământul în mod expres și neechivoc privind colectarea si procesarea datelor mele personale, pe care le furnizez benevol către ELLA TRAVELAND SRL (de exemplu, nume si prenume, date de contact, imagini in care eu apar la evenimentele la care particip etc), pentru comunicarea selectată a informațiilor despre produse și servicii, in următoarele
scopuri:

comunicări de marketing (invitații evenimente, informări despre diverse manifestări si evenimente pe care le organizam si altele): *
transmiterea de newsletter *
Modalități de contact preferate
Transferul de date – se poate face catre societati medicale, asociatii medicale, fundatii, societati comerciale si alti parteneri de afaceri (hoteluri, asiguratori, transportatori, alte firme de prestari servicii), in functie de eveniment.
Am fost informat că drepturile mele sunt urmatoarele: pot să îmi retrag oricând doresc consimțământul acordat, cu efecte pentru viitor; pot solicita rectificarea, actualizarea sau ștergerea, totală sau parțială a datelor mele; pot solicita portarea datelor; mă pot opune sau pot să restricționez prelucrarea acestor date; prin intermediul canalelor de comunicare specificate mai jos, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către ELLA TRAVELAND SRL; pot depune o plângere la autoritatea de supraveghere (ANSPDCP) în cazul în care mi-au fost incălcate drepturile mai sus menționate.
Pentru mai multe detalii referitoare la procesarea datelor personale de către ELLA TRAVELAND SRL și drepturile dumneavoastră legate de acest aspect precum și pentru informații suplimentare vă puteţi adresa astfel:
ne puteți scrie pe adresa de email gdpr@ella.ro sau
la telefon 021 315 65 11 sau adresați o cerere scrisă, datată şi semnată la registratura noastră din str. Constantin Noica, nr.134, sector 6, Bucuresti; Responsabilul nostru cu protecția datelor personale vă va contacta și veți primi răspuns la solicitare, in masura posibilitatilor, in maxim 30 zile de la data inregistrarii cererii dumneavoastra.
Sending